Hopp til hovedinnhold
Aktuelt

Utskiftninger i DNAKs lille stab

Med august forsvant ikke bare sommeren, men femti prosent av Atlanterhavskomiteens stab! Med bobler i glasset og kake på tallerkenen takket vi fredag 28.8 av våre to kjære medarbeidere, Audun og Aina. Etter flere års iherdig innsats for Atlanterhavskomiteen, går deres ferd videre. Vi takker for godt samarbeid og ønsker lykke til på ferden!

Aina har vært hos oss i tre år, med ansvar for kurs i internasjonal politikk, studieturer, YATA, og økonomi. Audun startet for to år siden, og har hatt spesielt ansvar for våre publikasjoner, oppgradering av nettsiden og utvikling av den nye temapakken om Øst-Asia som snart lanseres. Begge starter nå opp et PhD-studie; Aina ved Forsvarets Høgskole, og Audun ved BI – og begge forblir til vår store glede her i Oslo.

Vi er meget glade for å ønske nye medarbeidere velkommen i DNAK-familien; Aina Gundersen Thyssen og Magnus Vestby Thorsen. Aina begynte allerede i april og har gradvis tatt over arbeidsoppgavene og ansvaret til Aina S, mens Magnus startet for fullt i midten av august, og skal ivareta Auduns tidligere portefølje. Deres bakgrunn og ansvarsområder kan du studere her: http://www.atlanterhavskomiteen.no/nettsider/dnak/om-oss/sekretariatet