Hopp til hovedinnhold
Aktuelt

Slik håndterer vi i Atlanterhavskomiteen COVID-19-utbruddet

Den norske Atlanterhavskomité

I tråd med anbefalinger og retningslinjer fra nasjonale myndigheter er alle våre arrangementer frem til og med påske utsatt.

Tilgjengelighet

Vi i Den norske Atlanterhavskomité (DNAK) følger Folkehelseinstituttet (FHI) og myndighetenes råd for forebygging av koronasmitte og har innført hjemmekontor frem til over påske. DNAK vurderer arbeidssituasjonen fortløpende og holder øye med utviklingen og spredningen av koronaviruset i Norge.

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du sende en e-post til post@dnak.org eller kontakte en av våre ansatte direkte.

Kommende arrangementer

Alle arrangementer frem til påske har blitt satt på vent. I mellomtiden jobber vi med å ta i bruk nye og innovative løsninger for å nå ut til vårt publikum digitalt. Følg med på hjemmesiden vår eller følg oss på Facebook, Instagram eller Twitter for fortløpende oppdateringer vedrørende dette.

Arrangementer som har blitt påvirket av spredningen av koronaviruset er "Svalbardtraktaten 100 år", "Bokbad: Krigens folkerett og Norge", kurs i internasjonal politikk i Oslo, Stavanger, Kristiansand og Bergen, to sikkerhetspolitiske dypdykk, samt flere seminarer som har vært under planlegging. Nye datoer for disse arrangementene har enda ikke blitt satt.

Ønsker du informasjon om kommende arrangementer, send en e-post til seminar@dnak.org og be om å bli lagt til i vår invitasjonsliste. Oppgi fullt navn, organisasjon og stillingstittel, samt e-postadresse.

Generell oppfordring

Per i dag befinner vi oss i en svært alvorlig situasjon som krever at vi alle gjør vårt beste for å forhindre smittespredning blant utsatte grupper. Vi i Den norske Atlanterhavskomité oppfordrer alle til å holde seg oppdaterte på nyhetsbildet generelt og på myndighetenes beslutninger og anbefalinger spesielt.

Vi har greid oss gjennom tøffe tider før - og vi skal greie det igjen!

Beste hilsen fra oss i Den norske Atlanterhavskomité