Hopp til hovedinnhold
Aktuelt

DNAKs sommerhilsen

Den norske Atlanterhavskomité ønsker alle medlemmer, støttespillere, gjester, samarbeidspartnere og bidragsytere en riktig god sommer!

DNAK legger bak seg et svært hektisk semester, fylt med en rekke seminarer, paneldebatter, boklanseringer, valgvaker og sikkerhetspolitiske dypdykk.

Blant semesterets virkelige høydepunkt var, som vanlig, den årlige Leangkollen-konferansen og årets nyvinning DNAK Lecture, da professor Timothy Snyder besøkte Litteraturhuset i Oslo.

Med semesterets siste arrangement overstått benytter DNAK de rolige sommermånedene til å planlegge neste halvår. Vi er som vanlig tilbake i august og sparker i gang høstsemesteret med to arrangementer under Arendalsuka 2019. Mer informasjon om dette kommer snart.

DNAK forsøker å være aktuelle og følge utviklingen på den internasjonale arena til enhver tid, dette for å gi dere de mest aktuelle og innholdsrike arrangementene og faglige vinklingene. Dere vil få informasjon om påmelding til alle høstens arrangementer når disse nærmer seg. Det er som vanlig mye spennende å se frem til! Har du innspill til tematikk, send oss gjerne en e-post på seminar@dnak.org.

Også i år er det noen endringer i DNAK-sekretariatet. Camilla venter sitt andre barn, Lea skal tilbake på skolebenken og Karen-Anna har begynt i ny jobb ved Institutt for forsvarsstudier. Vi får dermed to nye medarbeidere fra og med 1. august.

Har du venner, bekjente eller kolleger som ønsker å motta invitasjoner til våre arrangementer, så be dem gjerne om å sende oss en e-post på post@dnak.org, samt følge oss på våre nettsider www.atlanterhavskomiteen.no, Facebook, Twitter og Instagram.

Til orientering vil kontoret være sommerstengt i uke 27, og i resten av juli er det liten bemanning. Kommer du derfor ikke gjennom på telefonen til oss, så send oss en e-post på post@dnak.org.