Hopp til hovedinnhold
Aktuelt

Bli publisert hos Atlanterhavskomiteen!

Delta i konkurranse om å vinne en publisering i Den norske Atlanterhavskomités publikasjonsserie Sikkerhetspolitisk innsikt. Innsendelsesfrist: 15. oktober.

Atlanterhavskomiteen ønsker å fremme unge skribenter i det utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitiske fagfeltet. Vi inviterer derfor alle under 35 år til å sende inn et bidrag om et aktuelt og/eller relevant tema på feltet. Det kan gjerne være basert på universitetsoppgaver (masteravhandling, bacheloravhandling eller semesteroppgave). Vinneren blir publisert i en av høstens utgivelser av Sikkerhetspolitisk innsikt.

Innsendelsesfrist: 15. oktober.

Retningslinjer

  • En artikkel til Sikkerhetspolitisk innsikt bør være minimum 2000 ord og maksimum 5000 ord med 1,5 linjeskift og Times New Roman skriftstørrelse 12.
  • Artikkelen må sendes som et redigerbart vedlegg (Word) til andreas@dnak.org.
  • Det oppfordres til å skrive på engelsk da dette gjør at du når ut til et bredere publikum.
  • Atlanterhavskomiteen bidrar i redigering av teksten. Ved behov, så er vi også behjelpelige med å finne forslag til bilde/illustrasjon/kart o.l. Vi tar også gjerne imot spesifikke forslag. Inkluder lenke til jpg-, html-, eller lignende filer, eventuelt direktelenker til et nettsted med bilder til fritt/offentlig bruk ("public domain"/"creative commons").

Informasjon om Sikkerhetspolitisk innsikt

Sikkerhetspolitisk innsikt er en publikasjonsserie som kun utgis i digitalt format. Tekstene til denne serien skrives av nåværende eller tidligere studenter, forskere, journalister, forfattere, diplomater eller fagmilitært personell. Hver artikkel tar for seg relevant og/eller aktuell tematikk innenfor det utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitiske fagfeltet. Serien ble opprettet i 2018 og publiseres på vår nettside www.atlanterhavskomiteen.no, samt delt og fremmet i sosiale medier (Facebook og Twitter).

PS: Det utbetales ikke honorar for å skrive i denne publikasjonsserien. Det gir heller ikke publiseringspoeng. Artikkelen kan ikke publiseres i andre tidsskrifter.

For mer informasjon og ved spørsmål, kontakt oss på andreas@dnak.org.