Hopp til hovedinnhold
Aktuelt

God påske!

Vi ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere, venner og følgere en riktig god påske!

Kontoret holder stengt fra 15.-23. april, men vi kommer sterkt tilbake mange interessante arrangementer - og en veldig spennende nyvinning - like over påske!

Allerede den 24. april inviterer vi til et samarbeidsarrangement med Institutt for forsvarsstudier/Forsvarets høgskole, denne gangen en boklansering av utgivelsen Det nye totalforsvaret, redigert av førsteamanuensis Per M. Norheim-Martinsen. Arrangementet finner sted på Litteraturhuset i Oslo fra klokken 09:00-11:30, med påfølgende lunsj. Arrangementet er åpent for alle, og for mer informasjon og påmelding klikk her.

Dagen derpå reiser vi til Stavanger for årets første kurs i internasjonal politikk, den 25. april. Kurset har i år tittelen «Europa: 30 år etter murens fall» og vi har med oss Sylo Taraku fra Tankesmien Agenda, Per M. Norheim-Martinsen og Katarzyna Zysk fra Institutt for forsvarsstudier/Forsvarets høgskole, og Kristin Haugevik fra NUPI. Fra Stavanger reiser vi direkte til Bergen for å avholde kurset den 26. april. Turneen fortsetter til Kristiansand den 2. mai, og videre til Trondheim, Bodø og Tromsø utover høsten, før vi avslutter i Oslo i november. For mer informasjon om årets kurs, klikk her. ​

Utover i mai har vi også en rekke arrangementer, inkludert markering av Europarådets 70-års jubileum, lunsjseminar og valgvake. Følg med på Facebook og i vår Sikkerhetspolitisk kalender for oppdateringer.

Til våre medlemmer ønsker vi å informere om at årets første KortInfo-artikkel, "The Character of War is Changing, Again…", skrevet av oberst Gjert Lage Dyndal, blir å finne i din postkasse like over påske! Ønsker du å tegne medlemskap og dermed motta våre publikasjoner i posten? Ta kontakt på post@dnak.org.

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god påske, og velkommen på vårt neste seminar!