Hopp til hovedinnhold
Arrangement

Transatlantisk dialog: Trump-sjokket

Dato
Tid
11:30 -
Sted
Fridtjof Nansens plass 8
Trump-sjokket: Hvordan kunne han vinne? Kan han vinne igjen?

Trump-sjokket: Hvordan kunne han vinne? Kan han vinne igjen?"

Foto: Dreyer forlag

NB! Vi åpner opp for 30 deltakere i våre lokaler på Fridtjof Nansens plass 8, 4. etg, - førstemann til mølla. Arrangementet blir også strømmet direkte på Facebook og på vår Youtube-kanal. Link til strømming blir lagt ut i god tid før seminaret.

For påmelding, send en e-post med navn og mobilnummer til seminar@dnak.org innen onsdag 9. september.

Det er valgår i USA, og journalist og forfatter Jan Arild Snoen gir ut boka «Trump-sjokket: Hvordan kunne han vinne? Kan han vinne igjen?». Den 10. september kommer Snoen til Den norske Atlanterhavskomité for å delta i høstens andre ‘Transatlantiske dialog’. I samtale med generalsekretær Kate Hansen Bundt vil Snoen, sammen med forsker og kommentator Asle Toje, diskutere boken og det kommende presidentvalget 3. november. Hvilke forhold ga Trump seier i 2016? Er disse fortsatt tilstede? Hva har preget Trumps utenrikspolitikk? Hva vil valgresultatet bety for det transatlantiske forholdet? Disse og mange andre spørsmål vil bli diskuterte i løpet av samtalen.

NB! Vi ber om at du ikke deltar på arrangementet dersom du har noen symptomer på Covid-19. Av smittevernshensyn må vi nedtegne en oversikt over de tilstedeværende med kontaktopplysninger. Denne oversikten vil slettes etter 10 dager. Det blir ingen servering under seminaret. For mer informasjon om smittevern og arrangementer, se FHIs nettsider.