YATA Norge er en frivillig organisasjon for studenter, kadetter og unge yrkesaktive med interesse for utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitikk. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig.

YATA arrangerer utflukter, seminarer, foredrag og møter for unge likesinnede. Målet er å skape refleksjon rundt og innsikt i utenriks- og sikkerhetspolitiske temaer. Det siste året har medlemmene blant annet vært på utflukt til Rena leir, besøkt flere ambassader, utfordret hjernecellene sine på YATA-quiz, fått innsikt i alt fra Arktis til Afghanistan, og deltatt på konferanser i utlandet. Organisasjonen er i kraftig vekst og rapporterer om stor interesse for sine utenriks- og sikkerhetspolitiske arrangementer. 

YATA står for Youth Atlantic Treaty Association, og ligger under Den Norske Atlanterhavskomité. Styret holder til i Oslo, men YATA har også lokalavdelinger i Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø og Oslo.

Medlemskap og deltakelse på YATAs seminarer er gratis og åpent for alle. Les mer på www.yata.no, og følg YATA på Facebook og Twitter. Se også den internasjonale YATA nettsiden.

Kontakt: post@yata.no

Faste observatører fra DNAK: Kristoffer Vold Ulvestad og Andrea Sofie Nilssen.