Den neste Leangkollen-konferansen vil finne sted fra 3.-4. februar 2020. Følg med her og på vår Facebook-side for oppdateringer.

Leangkollen-konferansen er Atlanterhavskomiteens flaggskip. Den to dager lange konferansen er blitt Norges viktigste sikkerhetskonferanse, og foregår i første halvdel av februar hvert år. Hvert år inviterer vi internasjonale og norske eksperter til å innlede og diskutere aktuelle forsvars-, utenriks- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Konferansen innledes vanligvis på Nobelinstituttet (i 2018 var åpningssesjonen i Universitet i Oslos Aula), mens resten av konferansen finner sted på Leangkollen konferansesenter i Asker. Denne årlige sikkerhetspolitiske begivenheten har vært arrangert siden 1965.

De siste årene har konferansen blitt åpnet av blant andre NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, statsminister Erna Solberg, og tidligere utenriksministere som Børge Brende, Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide.

Informasjon om Leangkollen-konferansen mellom 2002 og 2020 finner du ved å klikke på 'Meny' og deretter utvider fanen 'Leangkollen'. Velg så ønsket år.