Hopp til hovedinnhold
Ledig stilling

Vil du bli vår nye kollega?

Den norske Atlanterhavskomité
Gensek

Generalsekretær i DNAK, Kate Hansen Bundt, i samtale med generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg, under Leangkollen-konferansen i 2018.

Foto: Den norske Atlanterhavskomité

Den norske Atlanterhavskomité har ledig en 100% stilling som informasjonsrådgiver.

Vi trenger deg som har en mastergrad i samfunnsvitenskapelige fag, humaniora, internasjonale relasjoner eller journalistikk. Du må ha ekstra interesse for utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitiske spørsmål, sterk organisatorisk evne, praktisk sans, gode språkkunnskaper og høy arbeidskapasitet. Fagkunnskap om Nordområdene, Russland og sikkerhetspolitikk vil bli særlig vektlagt. Nettverk i det utenriks- og sikkerhetspolitiske miljøet og erfaring fra Forsvaret er et pluss. Vi ønsker oss gjerne en ansatt med god digital kompetanse. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i et spennende fagmiljø.

Høres dette ut som noe for deg? Send en kortfattet søknad med CV til camilla@dnak.org innen 3. mai. Vi ønsker snarlig tiltredelse.

Har du spørsmål om stillingen kan du enten kontakte Camilla Brune (camilla@dnak.org / Tlf: 97177655) eller Andrea Sofie Nilssen (andrea@dnak.org / Tlf: 48153687).

Håper å høre fra deg!